neděle 23. února 2014

Jak to asi vzniklo...

Moje monsterky šli ven (svítilo sluníčko) a oběvili spoustu předmětů(věcí) co nějak vzniklo, tak se nad tim zamysleli a něco vimysleli. Vimysleli to jak to asi vzniklo a tak vám to sem píšu.
 Jak vznikla lavička:
Jednou byla rodinka na víletě. Boleli je strašně nohy a kámen na posezení nikde. Když přijeli domu tak si odpočli a příští den začali kutit. Vznikla s toho docela pohodlná věc. Pojmenovali to "lavička". "Lavička" se šířila po celém světě a teď ji můžeme najít kdekoliv.
Jak vznikl věšák na prádlo:
Když nikdo umyl prádlo tak ho musel pokládat na kameny či jinam kde je slunce. Jednou to přestalo jednu paní bavit protože to hledání dá práci a všude je obsazeno. Vzala provázky a tiče a začala přemýšlet až něco vymyslela. Začala stavět a pojmenovala to "věšák na prádlo". Teď ho zná snad každý.

Jak vznikl plot:
Když nebyl plot okolo zahrady byla to hrůza ani se nedivim že to jednoho pána přestalo bavit. Furt tam běhali psy, děti si tam hráli, a v noci tam chodili zloději. Napadlo ho že by mohl udělat okolo zahrady nějakou ohradu. Příští den něco dělal a vznikla  toho ohrada která se nazvala "plot".Teď ho má každý kdo má zahradu.

Jak vznik chodník:
Když se vinalezla silnice chodci musel chodit po trávě. Jednoho pána to nebavilo tak to oznámil starostovi. Starosta přemýšlel až vymyslel že vynalezne "chodník".


1 komentář: